De ultieme gids voor wodka: cocktails, recepten, weetjes en meer

Wodka is een van de meest populaire dranken in de wereld en het is niet moeilijk om te zien waarom. Deze kristalheldere alcoholische drank is gemaakt van granen, aardappelen of suikerbieten en heeft een milde, neutrale smaak die het gemakkelijk maakt om te combineren met allerlei andere smaken. Hier op deze pagina vind je allerlei heerlijke wodka cocktails, recepten en interessante weetjes over deze veelzijdige drank. Proost!

Onze cocktailrecepten met wodka

Hoe maak je een perfecte screwdriver cocktail

Maak een perfecte screwdriver cocktail met behulp van onze eenvoudige stappen. Deze lekkere drank bestaat uit alleen wodka en sinaasappelsap en is perfect voor een feestje of een warme dag. Probeer onze tip om de cocktail wat zoeter te maken door grenadine toe te voegen.”

Lees verder »

Het recept voor de Bloody Mary

De Bloody Mary is een populaire cocktail die gemaakt wordt van wodka, tomaatensap, Worcestersaus, tabasco en citroensap. Het is een krachtige cocktail die vaak als ontbijtdrankje wordt geserveerd, maar het kan ook op elk ander moment van de dag worden genuttigd.

Lees verder »

Al onze weetjes over de heerlijke drank wodka!

De geschiedenis van Ketel 1: van jenever naar premium vodka

Ontdek het populaire drankmerk ketel 1, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en unieke smaken. Ketel 1 biedt een aantal verschillende soorten alcoholische dranken aan, waaronder jenever, vodka, gin en likeuren. Probeer een van de vele bekende cocktails gemaakt met ketel 1, zoals de ketel 1 Martini, ketel 1 Negroni of ketel 1 Manhattan. Of ontdek de nieuwste speciale edities en samenwerkingen van het merk. Er is altijd iets nieuws te ontdekken bij ketel 1

Lees verder »

Top 10 Heerlijke cocktails met wodka

Ontdek de top 10 populairste wodka cocktails van over de hele wereld. Van de Moskovskij Mule tot de Sex on the Beach, we hebben de recepten en de achtergronden van deze heerlijke dranken voor je op een rijtje gezet. Proost!

Lees verder »