Onze passie

wij zijn echte genieters van cocktails, en vinden het ook heel gaaf om ze te mixen en mensen ervan te laten genieten! maar snappen dat het veel werk is om thuis te genieten van jouw favorieten cocktail. Daarom zijn wij er! met de voor gemixte cocktails hoef jij alleen nog maar te genieten, wij hebben het harde werk al voor jouw gedaan.

Onze cocktails

onze cocktails verkopen wij in flessen van 650ml per stuk. (dat zijn 4 tot 5 cocktails per fles!). wij hebben sommige cocktails licht moeten aanpassen, omdat wij aan andere reglementen moeten voldoen dan bijvoorbeeld een cocktailbar. maar daar zijn ze misschien wel lekkerder door geworden dan ooit! maar ook omdat wij ze laten thuisbezorgen door onze vrienden van postnl.

 

Al onze cocktails worden met liefde en passie gemaakt, en dat proef je terug! maar natuurlijk zeggen wij dat, geloof je ons niet? dan moet je er maar eentje (of meerdere) proberen.

Nieuwe smaken

 

 

Wij zullen altijd blijven kijken naar welke cocktails bij ons assortiment passen, maar wij zijn natuurlijk ook altijd benieuwd welke smaken jij lekker vindt. laat het ons weten via de socials of het Hiernaast contactformulier.