Gin Tonics van Cocktails-Thuis

Wat is er nou lekkerder dan een Gin-Tonic? Een Gin tonic die al voor jou met precisie is gemixt natuurlijk! Wij bij Cocktails-Thuis hebben dit dus al lekker voor je gedaan. Wij hebben cocktails met verschillende soorten Gin. Al onze Gin-Tonics worden gemixt met Fevertree Indian Tonic. Bekijk ze snel hieronder.

Gin Tonics voor elk moment

Geniet elk moment van een heerlijke Gin Tonic. Heerlijk om de dag mee af te sluiten. Wij hebben onze Gin Tonics vers voor jou gemixt op bestelling, daardoor weet je zeker dat je altijd een verse en heerlijke Gin Tonic krijgt met de post

5 Verschillende soorten Gin

Wie houdt er nou niet van Gin. Maar welke Gin je lekker vindt dat is altijd een goeie vraag. Daarom bieden wij 5 verschillende soorten gin aan, en de een is lekkerder dan de andere. Welke het lekkerst is dat is natuurlijk helemaal aan jezelf. Probeer nu een van onze verschillende soorten Gin Tonics

Waar garneer je je Gin Tonic mee?

Waar je je Gin Tonic mee garneert ligt natuurlijk volledig aan welke GT je kiest. Bij Gordon’s zit de smaak meer aan de citrus kant, dan kies je voor een Citoenpartje als garnering. Maar bij Hendrick’s zitten er Aroma’s van komkommer in, dus dan ga je klassiek naar een komkommerplak als garnering. 

Het belangrijkste is is dat je creatief bent met hoe je je Gin Tonic eruit laat zien. Want de smaak is altijd goed, hoe hij eruit ziet is volledig aan jou.