De Cocktail en Mocktail recepten

Wij bij cocktails thuis houden van een ding, en dat zijn natuurlijk cocktails, maar wij snappen natuurlijk dat je niet altijd alcohol kan drinken. daarom delen wij ook graag recepten van mocktails. 

Cocktail Recepten

U kunt zelf de beste cocktails maken zonder er al te hard over na te denken. Zo moeilijk is het helemaal niet! Vraagt u zich af waar u moet beginnen en welke trucs u moet kennen? Blijf lezen, want wij hebben een aantal geweldige tips verzameld, zodat iedereen die van lekkere drankjes houdt zich nergens zorgen over hoeft te maken als hij of zij zelf iets nieuws gaat maken.

Cocktail Recepten
Admin

Het recept voor de Bloody Mary

De Bloody Mary is een populaire cocktail die gemaakt wordt van wodka, tomaatensap, Worcestersaus, tabasco en citroensap. Het is een krachtige cocktail die vaak als ontbijtdrankje wordt geserveerd, maar het kan ook op elk ander moment van de dag worden genuttigd.

Lees verder »
Cocktail Recepten
Admin

Cocktailrecept Old Fashioned

Misschien wel de bekendste Cocktail van elke cocktailbar, de Old Fashioned. Een heerlijke sterke maar toch zachte cocktail met de smaken van de zoete suikersiroop,

Lees verder »

Mocktail Recepten

Misschien heb je zin in een alcoholisch drankje, maar wil je ook verantwoord bezig zijn. Probeer een van onze niet-alcoholische cocktails uit deze lijst. Deze zijn net zo lekker zonder de hoofdpijn en misselijkheid de volgende dag!  Wist je bijvoorbeeld dat je veel bekende drankjes ook alcohol vrij kan maken. Lees onze recepten voor heerlijke cocktails