Cocktail bestellen Amsterdam

Kies voor de lekkerste cocktails van Amsterdam bij Cocktails-thuis! De cocktails zijn heerlijke alcoholhoudende drankjes welke niet mogen ontbreken tijdens bijzondere gelegenheden in Amsterdam. Wij besteden veel aandachtig en liefde aan de productie van onze cocktails, waardoor je met onze cocktails in Amsterdam verzekerd bent van een ware smaakexplosie en een gezellige tijd. Proost met de cocktails om het weekend te vieren of geniet van je cocktail heerlijk thuis op de bank met vrienden. 

 

Kies en bestel jouw Drankje

Vers gemixte cocktails in Amsterdam

Bestel vers gemixte cocktails in Amsterdam en omgeving! Onze cocktails worden op bestelling vers gemixt en zijn tot wel 2 weken na verzenden houdbaar in de koelkast. Op deze wijze kun je extra lang en optimaal genieten van onze smaakvolle cocktails. Daarnaast hebben onze cocktails een maximale inhoud van 650 ml, wat betekent dat onze cocktails 4-5 glazen per fles bevatten. Dit maakt de cocktails uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Woon je in Amsterdam? Waar wacht je nog op! 

Makkelijker snel bestellen?

Maak en account aan en vul je gegevens in. Hier kan je gemakkelijk je bestelhistorie in zien, en eventueel wijzigen

Cocktails in Amsterdam, smaakvol en compleet

Ben je op zoek naar een bedrijf die jou smaakvolle cocktails kan bezorgen in Amsterdam? Met de uitgebreide cocktail service van Cocktails-thuis ben je volledig ontzorgt en geniet je van heerlijke cocktails voor ieder feestje. 

We komen maar al te graag bij je langs in Amsterdam om onze cocktails bij je af te leveren. Onze cocktails zijn volledig handgemaakt en beschikken over een unieke samenstelling. Daarnaast worden de cocktails geleverd voor een zeer scherpe prijs. 

Laat jouw cocktails in Amsterdam bezorgen

Voor een unieke cocktail in Amsterdam ben je bij Cocktails-thuis aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit diverse soorten bekende en nieuwe cocktails. Ook houden wij rekening met grotere groepen, waardoor je ook meerdere soorten cocktails kunt bestellen. De bezorging van jouw favoriete cocktails in Amsterdam laat je over aan Cocktails-thuis. Wat is jouw favoriete cocktail? 

Waarom cocktails van Cocktails-thuis in Amsterdam?

De missie van Cocktails-thuis is om keer op keer de best mogelijke cocktails bij jou in Amsterdam te bezorgen. Wil je even heerlijk relaxen na een lange werkdag of wil je diverse cocktails bestellen voor je cocktailparty met vriendinnen of vrienden? Wij zijn er voor jou! Onze kant- en klare vers gemixte cocktails zijn een absolute must-have en nu ook verkrijgbaar in Amsterdam en omgeving. Wij bezorgen de cocktails bij jou thuis in Amsterdam en jij hoeft alleen nog maar even te schudden in inschenken. 

 

Vragen over onze cocktails in Amsterdam?

Heb je vragen over onze overheerlijke cocktails? Wij beantwoorden je vragen maar al te graag! Wij begrijpen het als je vragen hebt over het bestellen van vers gemixte cocktails in Amsterdam. Hierdoor hebben wij verschillende contactmogelijkheden, zodat je gemakkelijk en snel kan bereiken. Twijfel niet langer en neem contact met ons op! 

Onze zekerheden

Altijd gratis

Levering door heel Nederland

Wij leveren in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.

Van kleine dorpen tot grote steden

Wij leverden afgelopen weken al in Amstelveen, Purmerend, Zoetermeer, Den Haag, Haarlem, Breda, Maastricht, Amersfoort, Leiden, Deventer, Apeldoorn en Rotterdam.

Woon je in Amsterdam en ben je nieuwsgierig naar ons veelzijdige aanbod aan smaakvolle cocktails? Klik hier en bekijk onze vers gemixte cocktails voor iedere gelegenheid!