Nieuwsgierig naar alles wat met cocktails te maken heeft? Wij delen graag onze uitgebreide kennis. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste berichten op deze blog, die een verscheidenheid aan onderwerpen zullen behandelen over cocktails, mocktails en alles wat daarmee te maken heeft!

De bekendste cocktails van Nederland: Utrecht

Utrecht is een stad met een rijke historie en een unieke sfeer, en dat geldt ook voor haar cocktails. In deze blog nemen we een kijkje naar enkele van de bekendste cocktails van Utrecht, van de Utrechtse Appel tot de Gin Tonic. Ontdek welke cocktails je niet mag missen tijdens een avondje uit in Utrecht en bezoek een van de vele bars in de stad om ze te proeven.

Lees verder »

De geschiedenis van Bols: Van apotheek tot wereldwijd drankenmerk

Ontdek hoe Bols, een van de oudste likeurenmerken van Nederland, is uitgegroeid tot een wereldwijd icoon. Lees over de rijke geschiedenis van het bedrijf, de unieke likeuren en gedestilleerde dranken die ze produceren, en de rol die Bols heeft gespeeld in de mixologie-industrie. Plus, leer interessante feiten over het merk en hun bijdrage aan goede doelen.

Lees verder »

De bekendste cocktails van Nederland: Amsterdam

Amsterdam is een stad met een rijke historie en een unieke sfeer, en dat geldt ook voor haar cocktails. In deze blog nemen we een kijkje naar enkele van de bekendste cocktails van Amsterdam, van de Dutch Delight tot de Gin Tonic. Ontdek welke cocktails je niet mag missen tijdens een avondje uit in Amsterdam en bezoek een van de vele bars in de stad om ze te proeven.

Lees verder »

Bekende drankmerken van nederland

Ontdek de rijke geschiedenis en culturele tradities van de Nederlandse drankenindustrie met dit overzicht van populaire Nederlandse merken van likeuren en gedestilleerde dranken, zoals Bols, Der Luitenant, Dutch Courage, ketel one en Willem Barentsz.

Lees verder »